Kies een categorie Waterstad FM livestream     Radio NL livestream
Thema Feesten
 
Bands en Popgroepen
 
Coverbands en Show Orkesten
 
Zangers
 
Zangeressen
 
Zang Groepen
 
Tribute Bands en Look A Likes
 
Bruiloft Bands
 
Solo Artiesten, Duo's & Trio's
 
Easy Listening Acts
 
Internationale Artiesten en Golden Oldies
 
Drive In Shows
 
DJ's
 
Divers entertainment en Animatie
 
Magic
 
Kinder Entertainment
 
Presentatie
 
Licht en Geluid
 
« Terug


2 FEB IN COLOSSEUM DOKKUM: TRIBUTE ROCK NIGHT MET RAMMSTEIN EN KISS!

Op zaterdag 2 februari treffen twee van de beste tribute Rock Bands van Europa Elkaar in het Colosseum; Feuerengel als Rammstein en Kiss This als Kiss.
De kaartverkoop is al begonnen via www.colosseumdokkum.nl en bij alle Music Store CD Speciaalzaken.

FEUERENGEL

Deze duitse band wordt gezien als de Rammstein tributeband bij uitstek. Muzikaal zijn deze mannen nauwelijks te onderscheiden van het echte Rammstein. Ook qua show is Feuerengel absoluut uniek in zijn soort. Je komt ongetwijfeld oren en ogen tekort wanneer deze band met haar vuurwerkshow aanvangt.

Sinds 1997 maakt Feuerengel furore. De band werd opgericht nadat ze bij een optreden van een bevriende band, Ramsteins "Bett in flammen"speelden.
Na het grote succes van dit project werd besloten om onafhankelijk verder te gaan en zich volledig in te zetten om de show en muziek van Rammstein zo goed mogelijk te kopieren.
Feuerengel doet dit met zo veel klasse dat ze door hun grote voorbeeld, Rammstein, werden uitgenodigd om op een besloten feestje van deze band en haar vrienden te komen spelen.
Meer info : www.feuerengel.de

KISS THIS

Er zijn rockbands en er zijn legendes... en Kiss behoort tot die laatste catagorie.
Kiss This is een nederlandse Kiss Tribute band van de hoogste orde, met hun eigen Gene, Paul, Ace en Peter. Kijkend naar deze kerels vraag je je af of het niet de echte mannen zijn! Hun vuurwerkshow en de bloedspugende Gene Simmons impressie komt zo dicht bij de werkelijkheid dat je er bijna bang van wordt.
Alle hits rocken langs van "I was made for loving you "en "Detroit Rock City" tot "Love Gun " en veel veel meer.
Kiss This speelde op vele "Tribute to Monsters of Rock" festivals en kreeg de menigte gek met hun Kiss-show.

Wat is er mooier om op nog geen 10 meter te staan van de helden uit je jeugd. Ook Kiss This heeft in Duitsland een meeting gehad met het echte Kiss en  "the real guys" waren verbijsterd.
Kort maar bondig...kom naar deze fantastische Rock Night in het Colosseum en beleef de 70er Rock jaren weer met deze fantastische band....
Meer info : www.kissthis.nl