Kies een categorie Waterstad FM livestream     Radio NL livestream
Thema Feesten
 
Bands en Popgroepen
 
Coverbands en Show Orkesten
 
Zangers
 
Zangeressen
 
Zang Groepen
 
Tribute Bands en Look A Likes
 
Bruiloft Bands
 
Solo Artiesten, Duo's & Trio's
 
Easy Listening Acts
 
Internationale Artiesten en Golden Oldies
 
Drive In Shows
 
DJ's
 
Divers entertainment en Animatie
 
Magic
 
Kinder Entertainment
 
Presentatie
 
Licht en Geluid
 
« Terug


zaterdag 22 maart: Martin Turner's Wishbone Ash in Schaaf

Martin Turner, de stem, het gezicht en een van de oprichters van de Britse rock legende 'Wishbone Ash'. Van 1969 tot 1980 speelde hij in deze groep. In 2005 kroop het bloed waar het niet gaan kon en richtte hij Martin Turner's Wishbone Ash op. Met deze nieuwe groep speelt hij classic rock album's als Argus, Pilgrimage, Wishbone Four, There's The Rub, etc. In Muziekcentrum Schaaf zal Turner het klassieke album Argus ten gehore brengen!!!

In de beginperiode was Wishbone Ash een wereldwijde rocksensatie met miljoenen verkochte albums. De band was geliefd vanwege hun innovatieve 'twin-guitars', wat vele rockbands heeft beïnvloed. Martin Turner's Wishbone Ash blijft trouw aan de originele kenmerken en speelt dan de ook de klassiekers. Naast Turner als bassist en zanger ziet de line-up van de band er als volgt uit: Keith Buck (gitaar), Ray Hatfield (gitaar) en Rob Hewins (drums). 

Kaartverkoop is gestart op www.muziekcentrumschaaf.nl, via de Music Store CD Speciaalzaak en bij de VVV Leeuwarden, Poort Leeuwarden en Van Den Akker Leeuwarden.

Meer info over de band: 
www.wishboneash.co.uk 
http://nl.youtube.com/results?search_query=martin+turner%27s+wishbone+ash